Nieuwsoverzicht 2023

30/12/2023

Club Meeting December

Het is vandaag een mooie, zonnige dag en dus rijden we met plezier met de Capri richting Roadhouse voor de laatste club meeting van het jaar.

16/07/2023

Club Meeting Juli

Het is alweer de derde zondag van de maand. Tijd dus voor onze maandelijkse club meeting. Het weer was goed en Gerard kwam speciaal van Rotterdam om bij te praten. Misschien daarom dat er extra veel Capri Drivers met de Capri aanwezig waren vandaag.

09/07/2023

4 Länder Treffen - Capri Drivers Zondag

Na een alweer korte nachtrust vertrek ik voor de laatste keer dit jaar met de Capri naar Rooierheide. Het is alweer de laatste dag van ons treffen en daarmee zit het 4 Länder Treffen erop voor dit jaar.

08/07/2023

4 Länder Treffen - Capri Drivers Zaterdag

Zaterdag is traditioneel de topdag van het evenement met heel veel hoogtepunten. En dat was dit jaar niet anders!

07/07/2023

4 Länder Treffen - Capri Drivers Vrijdag

Dag twee van de meeting zit erop en het was een topdag! We mochten vandaag alvast 39 extra bezoekers verwelkomen waarmee de teller voorlopig op 59 staat. Morgen gaan we verder en als de lijn zich doorzet moet het lukken om de kaap van 100 auto's te halen!

06/07/2023

4 Länder Treffen - Capri Drivers Donderdag

De allereerste dag van ons treffen is bij deze officieel van start. De zon was overvloedig aanwezig en de Capri Drivers zijn nog druk in de weer geweest om de laatste voorbereidingen in orde te brengen, maar in de late namiddag is alles tip-top en hebben de Capri Drivers een moment rust verdiend.

05/07/2023

De opbouw van het terrein voor het 4 Länder Treffen is in volle gang!

De laatste meeting van het 4 Länder Treffen wordt door onze club georganiseerd en begint op donderdag. Vandaag zijn we dus al druk in de weer om alles klaar te zetten om onze gasten te kunnen ontvangen.

11/06/2023

4 Länder Treffen - C.C. Westerholt zondag

Om 5u of zoiets word ik gewekt door een vrolijk concert van de vogels van het park, maar gezien we dan eigenlijk nog maar een uur of 3 in onze slaapzak liggen heb ik nog geen zin om op te staan. Het is nog niet te heet in de tent en dus draai ik me op mijn andere zij om nog wat te "snoozen".

10/06/2023

4 Länder Treffen - C.C. Westerholt zaterdag

Eindelijk op weg naar mijn eerste meeting van het jaar! Na een valse start vorige week naar Nederland is de Capri nu wel helemaal rijklaar. Ik heb er lang naar uitgekeken en ben dan ook helemaal klaar voor de trip naar onze vrienden van C.C. Westerholt in Duitsland!

21/05/2023

Daf Retro Club Oldtimer Treffen

Bart Bouwens, onze capri driver in de kijker van april vorig jaar, nodigde ons uit om een bezoekje te brengen aan het Daf Retro Club Oldtimer Treffen op de parking van de Daf-fabriek in Westerlo. Het evenement viel perfect samen met onze maandelijkse club meeting, dus het ideale excuus om onze vaste stek eens te verlaten voor iets anders!

18/04/2023

Eerste editie van het clubmagazine 2023

Hou jullie brievenbus in het oog, want de eerste editie van ons clubmagazine komt er aarn!