Nieuwsoverzicht 2016

20/11/2016

Club Meeting Wheels Café Zolder

Zoals de traditie het wil was ook dit jaar de laatste meeting in Wheels Café gelegen binnen het Circuit van Zolder. Er stond vandaag heel veel wind, maar toch waren er maar liefst 6 Capri's aanwezig vandaag.

16/10/2016

Oldtimerrit van Oldtimerclub RoadHouse Classics

Vandaag waren er twee leuke evenementen op de agenda: De Herentalse Oldtimerrit en de Oldtimerrit georganiseerd door de Oldtimerclub RoadHouse Classics. Gezien ik vandaag zonder copiloot zat, ben ik meegereden met de rit van ORC, want daar zou er in colonne gereden worden en dus kon ik gewoon volgen in de rij....

25/09/2016

Club Meeting in RoadHouse Classics

De meeting van 18 september werd noodgedwongen verplaatst naar 25 september. Op 18 september reden de trucks immers op het circuit van Zolder en dan is RoadHouse Classics niet bereikbaar zonder toegangsticket. Vandaag was er de European Solar Challenge & Clean Week 2020 op het circuit. Een evenement waarbij met elektrische auto's en auto's op zonne-energie gereden werd. Vermits dit een gratis evenement is, is de toegang vrij en RoadHouse Classics wel bereikbaar.

28/08/2016

Show 'n Shine Oldtimer Meeting

Vandaag was er de tweede editie van de "Show 'n Shine Oldtimer Meeting" aan Roadhouse Classics in Zolder. Gezien dit zo ongeveer om de hoek van bij mij thuis was ben ik daar vandaag eens een kijkje gaan nemen, uiteraard met de Capri...

24/08/2016

Classic Summer Meet: 14 Capri's en nog 'een paar' andere...

Vandaag zijn we nog eens met een grotere groep afgezakt naar de Classic Summer Meet aan het stadion van KRC Genk.

06/07/2016

Bezoekje aan Classic Summer Meet in Genk

Ik kreeg vandaag een telefoontje van Peter met de vraag of we nog eens naar CSM in Genk konden gaan en met dit mooie weer zagen we dat wel zitten.

26/06/2016

Dag 3: De meeting is weer voorbij, tijd om op te ruimen

De laatste dag van de meeting is traditioneel de dag waarop iedereen naar huis toe vertrekt. Meestal is tegen de middag iedereen ongeveer vertrokken, maar dit jaar blijven onze gasten iets langer hangen dan gewoonlijk. De laatste is pas tegen 16u vertrokken. Ondanks het wisselvallige weer moet het dan toch gezellig geweest zijn!

25/06/2016

Dag 2: Een topdag met heel veel sfeer, Capri's en helaas ook wat regen...

Zaterdag is traditioneel gezien de belangrijkste dag van onze meeting en dan hopen we natuurlijk altijd op mooi weer. Het weer begon goed vanmorgen, maar liet het daarna even afweten om dan weer net op tijd op te drogen voor onze sportieve activiteiten: het 'Capri Trekken' en "Capri Rijden" (ook gekend als de "Ladies Run")

24/06/2016

Dag 1: We zijn alvast goed begonnen!

Nadat we gisterenavond een pittig onweer te verwerken kregen op het terrein, was het vandaag gelukkig een stralende dag en mochten we alvast 57 Capri vrienden verwelkomen.

23/06/2016

We zijn er klaar voor!

Alles op het terrein is klaar om onze gasten voor het weekend te ontvangen. Er staan tenten, een centraal podiumke voor enkele Capri's en zelfs een extra toog buiten om de dorst te lessen. Nu moet alleen het weer nog een beetje meewerken en het belooft weer een fantastisch treffen te worden!

22/06/2016

Internationale Meeting: De voorbereidingen zijn al volop bezig!

Alvorens we jullie dit weekend kunnen ontvangen is er wel wat werk aan de winkel. Enkele Capri Drivers waren vandaag al druk in de weer om alles voor jullie klaar te zetten.

19/06/2016

Internationale Meeting: Inschrijven via de website kan niet meer, maar...

Vanaf donderdag is iedereen welkom op onze meeting. Aanmelden kan nu niet meer via de website, maar uiteraard ben je net als andere jaren ook zonder aanmelding van harte welkom!

03/06/2016

Het belooft een drukke meeting te worden!

Op dit ogenblik zitten we al met totaal 64 inschrijvingen uit 7 verschillende landen.

08/05/2016

Zelemse Oldtimertreffen 2016

Vandaag organiseerde 't Visplatinéeke het zevende oldtimertreffen te Zelem (tussen Diest en Hasselt) met rondritten voor brommers, solexen, vespa's (40 km bepijld), moto's (60 km bepijld) en auto's (65 km bolleke pijl) in de grensstreek tussen Hageland en Kempen. Voor de tractoren was er in de namiddag een gezamenlijke rondrit door het dorp.

29/04/2016

Ford Sierra Cosworth, Capri, XR2 review - Auto Express

Het is een filmpje van een tijdje geleden, maar het geeft heel goed weer waarom wij zo gek zijn van onze Ford Capri...

14/04/2016

Cars and Coffee Friends in Peer

Het weer zag er vandaag veelbelovend uit en dus wou ik wel eens een bezoekje gaan brengen in Peer waar er elke dag oldtimerliefhebbers verzamelen op het plein in het centrum. Even een sms'je sturen om te zien wie er nog zin heeft om langs te komen en Peter en Demis hebben wel zin om mee te gaan.

03/04/2016

Algemene Vergadering Capri Drivers Club Belgium

Vandaag was er de Algemene Vergadering van onze VZW, traditioneel gehouden in het clublokaal van de Royal Tennisclub van Sint-Niklaas.

21/02/2016

Inkart Italian Cup

Vandaag ging ons winterevent door in de indoor karting Inkart waar een heuse race, inclusief qualifying gereden werd. Als je nieuwsgierig bent om te weten wie de snelste Capri Driver was, lees dan snel verder...

16/02/2016

Leden kunnen weer aanmelden op onze website

Een kleine update op onze website: Vanaf vandaag kunnen leden op de website aanmelden om hun persoonlijk profiel up-to-date te houden...

25/01/2016

Onze website is vernieuwd

Vanaf vandaag kun je het nieuws op onze website letterlijk overal lezen.