Nieuwsoverzicht 2020

27/12/2020

Autoikonen: Ford Capri, das Kultcoupé aus Köln

Op de Dutise TV-zender SWR was er een prachtige uitzending met als ster van de show ons favoriete icoon: de Ford Capri. Met de medewerking van o.a. onze vrienden van Capri Club Westerholt 45 minuten om van te smullen!

03/11/2020

De Capri Drivers zijn nu ook 'Troopers'!

De aandachtige surfer heeft het al gezien in de nieuwe footer van onze website: Koop via Trooper en steun Capri Drivers Club Belgium vzw!

18/10/2020

Club Meeting Oktober

Net voordat alle horeca opnieuw dicht moest was er weer onze club meeting, dit keer zonder onze voorzitter, maar wel mét een aantal die-hards!

20/09/2020

Oldtimer Roadhouse Classics Show & Shine Rondrit

Vandaag stond oorspronkelijke de Oldtimer Roadhouse Classics Show & Shine op de agenda. Helaas kreeg de vereniging van de gemeente Heusden-Zolder geen goedkeuring om het evenement te organiseren en dus werd er gekozen voor een rondrit als alternatief.

30/08/2020

Kempen Historic Oldtimer rit met fotozoektocht

Als ik thuis vertrek is er nog een stralend zonnetje, maar hoe dichter ik bij Mol kom... hoe slechter het weer wordt. En tegen dat ik aan't Miloheem in Mol toekom is het behoorlijk hard aan't regenen.

19/07/2020

Club Meeting Juli

Er is weeral een maand om en dus is het terug tijd voor onze maandelijkse club meeting in Roadhouse Classics.

11/07/2020

De eerste editie van het vernieuwd clubblad is klaar!

De voorbije maanden werd er hard gewerkt aan de eerste editie van ons nieuwe clubmagazine. Vandaag kunnen we jullie dan ook met plezier vertellen dat de eerste editie helemaal klaar is en gauw in jullie brievenbus zal landen.

21/06/2020

Club Meeting Juni

Vandaag was er normaal gezien onze internationale meeting, maar die kon helaas niet doorgaan. Maar het is stralend zonnig weer en dus hebben we dit weekend een 'gewone' club meeting in ons clubhuis. Na 3 maanden was het echt uitkijken om mekaar nog eens terug te zien.

19/06/2020

Vandaag helaas geen start van onze meeting dit jaar...

Onze meeting zou normaal vandaag officieel van start gaan om 50 jaar Ford Capri RS te vieren. Het heeft helaas niet mogen zijn. Maar over twee jaar maken we er samen met de collega's van Ford Capri Club Nederland en Capri Frënn Letzebuerg een nog groter feest van!

13/06/2020

Peter en Anja zijn getrouwd!

Gezien we nog altijd een beetje rekening moeten houden met de beperkingen opgelegd omwille van Corona, is er vandaag geen feest voorzien. Maar uiteraard kunnen we als Capri Drivers deze dag niet zomaar onopgemerkt laten voorbijgaan!

07/06/2020

Werkplaatshandboek Ford Capri MK II

Sommige leden zullen hiervan ook een kostbaar exemplaar hebben liggen. Voor wie niet zo gelukkig is, heb ik het boek dat ik thuis heb liggen ingescand en bij deze staat het nu helemaal digitaal klaar op onze website!

23/05/2020

Performance Ford Artikel met in de hoofdrol een Ford Capri!

Norm Murdock van Team Blitz is naast oprichter van de Capri Club North America ook nog actief als race piloot in zijn Ford Capri.

09/05/2020

Queen Of My Heart!

Het is misschien niet meteen het favoriete muziekgenre van de meeste Capri Drivers - we zijn gewoonlijk voor het zwaardere genre - maar we zijn zeker en vast fan van die mooie rosse...

20/04/2020

GEANNULEERD - Internationale Ford Capri Meeting en Lente-Event

Het kon niet uitblijven. Ook wij zien ons genoodzaakt om onze internationale meeting en het voorafgaande lente-event te annuleren.

20/04/2020

We blazen ons clubboekje nieuw leven in!

Er mag ook eens goed nieuws zijn! Na een sabbatjaar gaan we dit jaar ons clubboekje een nieuw leven inblazen.

19/04/2020

Nieuwe lidkaarten komen er weldra aan...

Het heeft iets langer geduurd dan andere jaren, maar we hebben ondertussen een ontwerp klaar voor de nieuwe lidkaarten voor 2020.

14/04/2020

Corona Update: Capri Drivers Lente-Event wordt nog één keer uitgesteld

Het Corona-virus is nog niet bedwongen en dus zien we ons genoodzaakt om het geplande Lente-event opnieuw naar achter te verschuiven.

22/03/2020

We hebben een band!

Er stond nog een belangrijke opdracht open voor onze internationale meeting in juni: Een goeie band strikken!

13/03/2020

Corona Update: Capri Drivers Lente-Event wordt uitgesteld

Om wille van de maatregelen afgekondigd door de regering zien ook wij ons genoodzaakt om het geplande lente-event uit te stellen.

23/02/2020

Club Meeting Februari

Vandaag was het weliswaar de 4de zondag van de maand al en er stond 'een beetje' wind en er was 'een beetje' regen, maar dat kon ons niet tegenhouden om toch weer af te spreken in ons clubhuis.

19/01/2020

Club Meeting Januari

Er is weer een nieuw jaar begonnen, maar goede gewoontes blijven bestaan. Daarom ook deze maand weer onze vaste afspraak in ons clublokaal. Onze voorzitter had zich vorige week vergist met het versturen van de herinnering voor de meeting en dus om zeker te zijn deze week nog eens verwittigd van de meeting. Benieuwd wie er ook effectief geraakt is...

01/01/2020

Gelukkig Nieuwjaar!!!!

2019 is alweer voorbij, tijd om vooruit te kijken naar 2020...