Nieuwsoverzicht 2019

15/12/2019

Club Meeting December

Vandaag was het weer de 3de zondag van de maand en dus tijd voor onze maandelijkse club meeting.

17/11/2019

De Capri Drivers bezoeken Interclassics Brussels

We hadden afgesproken om 8u30 aan de carpool parking in Leuven om van daaruit samen naar de Brussels Expo te rijden voor de Interclassics Brussels. Blijkbaar hadden alle Capri Drivers uiteindelijk deze voormiddag wat anders te doen, waardoor ik uiteindelijk als enige vanuit Lummen vertrek richting de parking van het Esso tankstation in Rotselaar. Daar hebben we afgesproken met Carl.

17/11/2019

Club Meeting November

Het was een goed gevulde zondag. In de voormiddag waren we al op Interclassics in Brussel en in de namiddag is er onze maandelijkse afspraak in RoadHouse Classics in Zolder.

12/11/2019

Capri Drivers @ the movies!

Vandaag zijn we met een groep autogekken naar de Men's night geweest in Roxy Theatre in Koersel. Op de affiche: Le Mans '66...

26/10/2019

Een supergezellige avond bij Johan en Kristien!

Gisteren waren alle clubleden uitgenodigd voor een gezellige babbel en een hapje en een tapje bij Johan en Kristien thuis.

20/10/2019

Club Meeting Oktober

Vandaag was het een regenachtige dag, maar de Capri is waterdicht en het is de derde zondag van de maand. Dus...

29/09/2019

De Capri Drivers bezoeken de Spa Six Hours

Het heeft wat langer geduurd dan gewoonlijk, maar hier is dan het langverwachte verslagje van het bezoek van de Capri Drivers aan de Spa Six Hours. Met heel veel dank aan Nick voor het verslagje, foto's en videobeelden!

31/08/2019

Internationale Meeting Capri Club Zuid-Holland

Willem had het al maanden op voorhand aangekondigd. Tijdens de meeting in Doesburg zou het fantastisch weer worden met een stralend zonnetje. Wel Willem had het juist voorspeld, want vandaag was het zonnig en warm. Een ideale dag dus om met een groep enthousiaste Capri fanaten samen naar Doesburg te rijden.

25/08/2019

Oldtimer Roadhouse Classics Show & Shine

Vandaag was ons clubhuis het centrum van de aandacht voor oldtimerliefhebbers uit de buurt. Oldtimer RoadHouse Classics organiseerde immers hun jaarlijkse Show & Shine event. Dat waren we bij het plannen van onze maandelijkse meeting even vergeten, dus die viel samen met onze club meeting vandaag.

24/08/2019

Enkel voor leden: Bepaal zelf welke informatie je deelt op onze website

Het was een wijziging die al een tijdje gepland was, maar nu is het eindelijk zover. Als lid kun je voortaan zelf bepalen welke persoonlijke gegevens je wel of niet wil delen via onze website.

11/08/2019

Concours d'Élégance tijdens de Eleven Sports 24u van Zolder

Tijdens de Eleven Sports 24u van Zolder is er dit jaar de 3de editie van het Concours d'Élégance voor oldtimers. Dit jaar was er bijzondere aandacht voor de 50ste verjaardag van de Ford Capri en daarom werd er een extra categorie voorzien voor de mooiste Ford Capri. Ook onze club werd gecontacteerd om twee auto's in te schrijven.

28/07/2019

Club Meeting Juli

Na de hittegolf van de afgelopen dagen was het vandaag 'heerlijk koel', maar wel zeer nat. Maar het was weer club meeting tijd, dus ikke met de Capri naar RoadHouse in Zolder!

23/06/2019

European Capri Post Meeting - 50 Years Ford Capri - Dag 3

Zondagmorgen weer vroeg uit ons bed voor het ontbijt, want we willen vlak na het ontbijt weer richting thuis vertrekken.

22/06/2019

European Capri Post Meeting - 50 Years Ford Capri - Dag 2

8u en de wekker loopt af om op te staan. Dat valt niet mee, want met de hitte van gisteren was het behoorlijk warm op mijn hotelkamer en heb ik dus niet goed geslapen.

21/06/2019

European Capri Post Meeting - 50 Years Ford Capri - Dag 1

We vertrekken vandaag al vroeg richting Speyer. Johan, John, Peter en Jona komen rond 7u30 samen bij Jona thuis. Ikzelf zal aansluiten op de carpool parking van Houthalen.

30/05/2019

Oldtimerfest

Hemelvaartdag is oldtimerdag in Heusden-Zolder. Ook dit jaar ging er weer Oldtimerfest door op de voetbalterreinen van KVV Heusden-Zolder. De Capri van de voorzitter had vandaag geen zin om te starten (probleem met relais van de startmotor), maar dat mocht de pret niet drukken. Oldtimerfest is een evenement dat ook de moeite is om te bezoeken als je oldtimer niet mee wil.

26/05/2019

50 jaar Morren Motors - dag 2

Na een heel toffe dag in de vestiging in Diest waren we vandaag aanwezig op de opendeurdag in de vestiging in Sint-Truiden. Omdat we vandaag ook onze stem moesten uitbrengen, werd er pas afgesproken rond de middag.

25/05/2019

50 jaar Morren Motors

Dit weekend viert Garage Morren zijn 50-jarig jubileum met een opendeur weekend. De eerste wagen die er 50 jaar geleden verkocht werd was een...

18/05/2019

Internationale Ford Capri Meeting FCCN

Zoals elk jaar was er ook dit jaar weer de internationale Ford Capri Meeting van de Ford Capri Club Nederland in Beekbergen. Het was een enorm druk weekend met heel wat op de agenda, maar dit evenement wilde ik toch zeker niet missen.

02/05/2019

Classic Cars Friends Peer - 50 Jaar Ford Capri

Het weer was vandaag op zijn zachtst gezegd niet echt fantastisch met enkele fikse buien in de late namiddag, maar dat heeft ons niet tegen gehouden om toch naar deze extra feesteditie ter ere van onze Ford Capri in Peer te gaan.

28/04/2019

Skylimit Super Sunday

Het is een wisselvallige dag vandaag, maar ik heb een kaart op zak om enkele rondjes te rijden tijdens de paradesessie van de Skylimit Super Sunday op Circuit Zolder. En dus vertrek ik toch vol goede moed naar het circuit, hopend op droog weer.

14/04/2019

Club Meeting April en Algemene Vergadering

Het was vandaag fris, maar zonnig. Ideaal weer dus voor onze club meeting en Algemene Vergadering.

13/04/2019

Mustang Fever

Dit weekend staat er heel wat op de agenda voor oldtimerliefhebbers, maar ikzelf ben vanmorgen even een bezoekje gaan brengen aan het feestje van onze verre neven en nichten: de Ford Mustangs bij Mustang Fever

17/03/2019

Club Meeting Maart

Vandaag is het een dag met echte maartse buien: hagel en regen, afgewisseld met zonnige opklaringen. Maar het is de 3de zondag van de maand, dus is het Capri-dag en net op 't moment dat het tijd is om te vertrekken schijnt de zon.

23/02/2019

Schatten op zolder...

De club heeft jaren geleden ooit een hele stock onderdelen opgekocht met de bedoeling om deze aan leden die er nood aan hadden goedkoop te verkopen. Deze voorraad heeft al die jaren op zolder gelegen bij Andy zijn moeder in Ninove. Gezien deze gaat verhuizen was het de hoogste tijd om onze 'schatten' van zolder te gaan halen.

17/02/2019

Club Meeting Februari

Vandaag na het winterevent van januari de eerste club meeting van het jaar. Met een prachtig lentezonnetje het ideale excuus om de Capri uit zijn winterslaap wakker te maken!

14/02/2019

Gelukkige Valentijn!

Op Valentijn denken we aan de mensen die we graag zien. Als Capri Driver hebben we ons hart toch ook wel een stukje verloren aan onze Ford Capri. Daarom...

19/01/2019

Capri Drivers Winter Event

Het was vandaag 'lekker fris' maar droog, ideaal weer dus voor het Capri Drivers Winter Event.