Nieuwsoverzicht 2013

31/10/2013

BFOV Nieuws: Technische keuring - nieuw vanaf 1 november

Vanaf 1 november zal de technische keuring eveneens overgaan tot de controle van het groene verzekeringsbewijs om de geldigheid ervan te controleren.

26/10/2013

Capri Drivers Club Belgium goes to Scandinavia...

Wie gaat er volgend jaar mee naar de internationale Capri meeting in Noorwegen?

11/09/2013

Classic Summer Meet - Cristal Arena Genk

Vandaag was het weer iets minder dan de voorbije weken, maar ik wou de sfeer eens gaan opsnuiven op de classic summer meet bij regenweer en dus ben ik ook vandaag weer met de Capri op pad gegaan richting Genk.

09/09/2013

Capri 4 Me

Met dank aan Jon Müller die deze link op de facebook pagina van de Capri Club Nederland postte...

08/09/2013

Rondrit Zeeland

Op 8 september hadden Wim en ik een rondrit georganiseerd voor de Ford Capri Club Nederland. We wilden jullie daar toch ook even van laten mee genieten.

28/08/2013

Classic Summer Meet - End of Summer Party

Afgelopen woensdag was er weer de Classic Summer Meet met "End of Summer" feestje. Naast een heleboel oldtimers - de twee parkings stonden vol - was er ook live muziek voorzien met de bands "Out of Cash" en "Jaimy and his Hurricanes" aan mekaar gezet door DJ Roy Cadillac. Kortom een editie die je eigenlijk niet mocht missen.

21/08/2013

Classic Summer Meet - Cristal Arena Genk

Na twee weken afwezigheid waren we vandaag opnieuw present op de Classic Summer Meet aan het voetbalstadion van KRC Genk. Het weer was fantastisch en dus was er een zeer grote opkomst.

17/08/2013

30ste Oldtimer Fly/Drive-In Schaffen

Dit weekend ging er op het vliegveld van Schaffen bij Diest alweer voor de 30ste keer de Oldtimer Fly/Drive-In door. En aangezien het prachtig weer was en ik hier al heel veel goeds over had horen vertellen, gingen we vandaag ook een keer een bezoekje brengen met de Capri.

11/08/2013

13de Ford Oldtimer Camping Treffen

Het was alweer een heel druk weekend, maar ik wou absoluut nog een keer naar het Ford Oldtimer Camping Treffen gaan van de Taunus M Club. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement dat ik door omstandigheden nu al drie jaar op rij heb moeten missen, dus de hoogste tijd om nog een keer mijn opwachting te maken.

31/07/2013

Classic Summer Meet - Cristal Arena Genk

Het was weer prachtig weer voor een oldtimer treffen en dus zakken we ook deze week weer af naar de Classic Summer Meet op de parking van de Cristal Arena van KRC Genk...

24/07/2013

Classic Summer Meet - Cristal Arena Genk MET CAPRI!!!

Twee weken geleden waren we ook al vertrokken met de Capri, maar zijn we er niet geraakt. Dit keer is het dus eindelijk wel gelukt!

10/07/2013

Classic Summer Meet - Cristal Arena Genk

Tijdens de 'zomerse maanden' vanaf mei tot en met september is er wekelijks een gratis oldtimermeeting op de parking van de Cristal Arena, oftewel het voetbalstadion van KRC Genk. Omdat de Capri eindelijk terug bolt zoals het hoort en ik toch eindelijk ook nog eens naar een meetingske wou gaan zonder al direct te grote afstanden af te leggen (als kersverse papa ben ik graag snel terug thuis bij mijn vrouw en dochterke), leek het me ideaal om hier eens langs te gaan.

06/07/2013

BFOV Nieuws - Oldtimerstatuut: Veel gestelde vragen

Het nieuwe oldtimerstatuut is in voege sinds 1 juli maar het blijkt dat er nog een paar onduidelijkheden zijn die we willen ophelderen. Op donderdag 04.07.2013 had de BFOV een nieuwe overlegvergadering met de FOD Mobiliteit en Vervoer en de GOCA waar een aantal punten verduidelijkt werden. Lees verder voor een antwoord op de meest gestelde vragen ivm het nieuwe oldtimerstatuut.

29/06/2013

Vernieuwde website Capri Drivers Club Belgium online

Zoals jullie kunnen zien is onze website helemaal vernieuwd.

26/06/2013

BFOV Nieuws: Het nieuw oldtimerstatuut est arrivé

Na zeven jaar intens onderhandelen, haalt de BFOV haar slag thuis met het nieuwe oldtimerstatuut. Ingevolge de publicatie in het Belgisch Staatsblad van 26/06/2013, treedt dit nieuwe oldtimerstatuut in voege op 01/07/2013 en zullen liefhebbers veel vrijer kunnen genieten van hun geliefkoosde oldtimer.

11/05/2013

Classic Ford Meeting - Capri Team Belgium

Op 11 mei organiseerden onze vrienden van Capri Team Belgium een Classic Ford Meeting op de terreinen van de Schakel in Nieuwerkerken.

04/05/2013

Bezoekje aan Onderdelendag in Dülmen

Ik was dringend op zoek naar het latje dat vooraan op de motorkap van mijn MK III zit om de grille te vervolledigen, want één of andere plezante had dat met “voorzichtig” de motorkap te willen sluiten afgebroken. Aangezien we op 19 mei meerijden met de parade tijdens de nationale oldtimermeeting van de BFOV wil ik dat voor dan vervangen hebben.