Nieuwsoverzicht 2018

15/04/2018

Club Meeting April en Algemene Vergadering

Het was een mooie lentedag vandaag en er kwam dan ook veel volk opdagen voor onze club meeting deze maand. Maar liefst 7 Capri's hebben we geteld op de parking!

07/04/2018

De Capri van Kenny van Capri Team Belgium in videoclip van Yellow Claw

Kenny van Capri Team Belgium had een tijdje terug zijn Capri beschikbaar gesteld voor de opnames van een videoclip van Yellow Claw. Vandaag mogen we eindelijk het eindresultaat bewonderen op youtube.

03/04/2018

Opnames TV Commercial 'Time Travel'

Disndag 20 maart mocht ik met mijn Ford Capri meedoen bij de opnames van een TV Commercial voor de Historic Grand Prix van Circuit Zolder. De studenten van de filmschool op C-Mine in Genk hadden hiervoor de oldtimerclubs gecontacteerd.

18/03/2018

Club Meeting Maart

Het heeft gisteren nog gesneeuwd en vandaag was het ook best guur weer, maar dat houdt ons vandaag niet tegen om weer richting RoadHouse Classics te vertrekken voor de maandelijkse club meeting.

11/03/2018

Bollke Pijlrit KMRteam Grens en Maas

De weersvoorspelling voor vandaag was niet fantastisch: langdurige regen wist Frank Deboosere gisterenavond te vertellen. Gelukkig hebben de weergoden zich vandaag toch bedacht en mochten we genieten van mooi weer!

18/02/2018

Club Meeting Februari

Vandaag scheen er een prachtig winterzonnetje, dus ideaal om er nog eens met de Capri op uit te trekken. Toevallig vandaag ook club meeting in RoadHouse Classics in Zolder. Als dat geen perfecte timing is...

21/01/2018

Club Meeting Januari

Vandaag was het weer de derde zondag van de maand, dus tijd voor onze eerste club meeting van 2018 in RoadHouse Classics.