Nieuwsoverzicht 2017

23/12/2017

Vergeet nooit nog een event op onze agenda!

Actieve leden krijgen al een berichtje als een nieuw evenement toegevoegd wordt op onze agenda, maar daarmee ben je natuurlijk nog niet zeker dat je het niet vergeet als het zover is...

17/12/2017

Club Meeting December

Vandaag de laatste club meeting van het jaar in Roadhouse Classics in Zolder. Buiten was het koud, maar binnen was het "gezellig warm"...

19/11/2017

Interclassics Brussels 2017

Interclassics is een relatief jonge beurs voor kopers en bezoekers van exclusieve wagens. De beurs laat je als toeschouwer toe de bolides met eigen ogen te zien, waar die vaak enkel te bewonderen zijn in hun respectievelijke museum, op foto, of in een film.

17/11/2017

Interclassics Brussels 2017

Op vrijdag 17 november trokken we richting Brussel waar de 3e editie van Interclassics plaats vond. Nu het seizoen van de rondritten weer afgesloten wordt, is het tijd om weer een aantal beurzen te gaan bezoeken...en Interclassics is natuurlijk intussen ook één van de grotere beurzen geworden.

12/11/2017

Club Meeting

Het weer was vandaag niet super fantastisch, maar dat weerhield de Capri Drivers er niet van om vandaag weer samen te komen in RoadHouse Classics in Zolder.

15/10/2017

Herentalse Oldtimerrondrit

Op zondag 15 oktober stond de Herentalse Oldtimerrit op onze agenda. De weergoden waren ons gunstig gezind, want het was schitterend weer tot 24 graden, uitermate uitzonderlijk voor deze tijd van het jaar.

10/09/2017

Club Meeting - RoadHouse Classics Zolder

De herfst lijkt wel weer in het land, maar vandaag konden we genieten van een leuk zonnetje. Het lijkt wel alsof de weergoden perfect mooi weer gereserveerd hadden voor onze club meeting dit weekend.

30/08/2017

End of Summer Party 2017 at Luminus Arena Genk

Het stond al de hele zomer op mijn planning om nog eens naar Genk af te zakken, maar tot nu toe was het nog niet gelukt. Vandaag was er de "End of Summer Party" editie en dat was dus een exact excuus om er toch maar eens werk van te maken!

19/08/2017

Oldtimers onze passie! On the move!

De groep "Oldtimers onze passie!" is enorm populair op facebook. De bezieler van de groep organiseerde voor de eerste keer een meet & greet voor de leden om mekaar een keer in het echte leven te ontmoeten. Plaats van afspraak was Sentower Park in Opglabbeek.

15/08/2017

6de Mascotte Oldtimerrit

Deze rit stond al een paar jaar op mijn agenda, maar om de één of andere reden was het er nog altijd niet van gekomen om deze mee te rijden. Staf, want deze vertrekt elk jaar bijna in mijn achtertuin.

13/08/2017

17de Ford Oldtimer Campingtreffen van Taunus M Club België

Dit weekend was er weer de traditionele afspraak in Zonhoven voor het Ford Oldtimer Campingtreffen van onze vrienden van Taunus M Club België. Ik kon er niet het hele weekend zijn, maar vrijdag en zondag was ik van de partij. Laat dat nu net ook de twee dagen zijn dat het niet geregend heeft dit weekend!

06/08/2017

Historic Grand Prix - Circuit Zolder

Gisterenavond bij thuiskomst van de Classic Boulevard werd de Capri nog een keer gewassen. Dat was ook alweer 2 dagen geleden! Vandaag breng ik immers een bezoekje aan de Historic Grand Prix op het circuit van Zolder.

05/08/2017

Classic Boulevard

Met fris gewassen Capri vanmorgen vroeg vertrokken richting Brasschaat voor de 9de editie van de Classic Boulevard. Onderweg een fikse bui tegengekomen, maar dat houdt ons niet tegen!

25/06/2017

Speyer was weer top!

Vrijdagmiddag spraken de Capri Drivers af bij Steve thuis om van daaruit samen te vertrekken naar Speyer: Jean-Marie, Peter, Johan, John en uiteraard Steve zelf zijn op 't appel. Johan zal met de turbo van Peter rijden en Peter zelf rijdt met de Capri van Demis die er jammer genoeg zelf niet bij kon zijn dit jaar.

28/05/2017

Oldtimer Puzzelrit tvv Kinderkankerfonds

Vandaag was er de puzzelrit georganiseerd door Capri Drivers Club Belgium in samenwerking met Oldtimer RoadHouse Classics ten voordele van het Kinderkankerfonds. De ochtend begon met een "licht onweer" met hevige regen, maar tegen de middag klaarde de hemel helemaal op en konden alle deelnemers genieten van het prachtige weer.

25/05/2017

Oldtimerfest

Vandaag was het prachtig weer en dus een echte feestdag om met de Ford Capri erop uit te trekken. Wil het lukken dat er vandaag ook "om de hoek" een oldtimertreffen georganiseerd werd, genaamd Oldtimerfest.

20/05/2017

LeoClassics

Het zijn drukke weken de laatste tijd en vandaag moesten we op het schoolfeest zijn, maar LeoClassics staat nu al zo lang op de agenda dat ik er dit weekend absoluut toch even wou langs gaan.

14/05/2017

Oldtimer RoadHouse Classics: Road Trip

Vandaag was het een drukke dag met maar liefst 3 afspraken: garageverkoop bij ons in de straat, moederdag en de road trip, georganiseerd door Oldtimer RoadHouse Classics...

07/05/2017

Euregiorit

Ik heb serieus moeten rondbellen om een copiloot te vinden voor vandaag, maar uiteindelijk vond ik mijn jongste zus bereid om het bolleke-pijl roadbook van de Maaseiker Oldtimerclub te lezen tijdens deze leuke rit van ongeveer 140km.

04/05/2017

Cars & Coffee Friends Peer

Het was vandaag een beetje bewolkt, maar het bleef droog. Goed genoeg om met de Capri naar Peer te trekken voor de eerste editie van 2017 van Cars & Coffee Friends.

01/05/2017

Oldtimer Meet & Greet (Ham)

Vandaag was het niet super zonnig, maar wel droog en ik had ergens horen waaien dat er vandaag iets te doen was in Ham. Even een belletje naar Peter en blijkbaar zijn er nog meer Capri Drivers die van plan zijn om te gaan. Ik heb niet veel excuses nodig om met de Capri erop uit te trekken, dus spreken we af bij Peter zijn thuis om samen te vertrekken.

30/04/2017

Herentalse Oldtimer Meeting 2017

Vandaag konden we genieten van een prachtig zonnetje en dus de ideale gelegenheid om er nog eens met de Capri op uit te trekken. In Herentals ging vandaag de 3de edite door van de Herentalse Oldtimer Meeting. Het perfect excuus om eens wat verder te rijden dan rond de kerktoren, dus ik op weg naar Herentals. Het was wel al namiddag toen ik kon vertrekken door andere verplichtingen, maar dit jaar moest en zou ik een bezoekje gaan brengen!

15/04/2017

Keebee Motorrun

Nadat Johan mijn Capri onder handen genomen heeft rijdt deze weer zoals een jong veulen en dus zal een beetje regen me niet tegenhouden om vandaag naar de jaarlijkse afspraak op de vliegbasis van de 10e Wing TAC van Kleine-Brogel te gaan.

26/03/2017

Club Meeting en Algemene Vergadering

Naar jaarlijkse gewoonte hielden we tijdens onze eerste club meeting van het jaar ook onze Algemene Vergadering van de vzw.

01/01/2017

Onze beste wensen voor 2017

We wensen iedereen in 2017 vele veilige kilometers met de Ford Capri!